Help nu mee!Doneer!

Q? Hoe weet ik dat mijn geld goed aankomt?

A.

Het bestuur van stichting Klaslokaal in Senegal werkt geheel belangeloos. De uitvoerend projectleider in Senegal, die aan ons team verbonden is, krijgt een bescheiden - bij het land passende - onkostenvergoeding. Al het geld gaat daarna dus rechtstreeks naar het project en komt daarmee volledig ten goede aan de bouw van klaslokalen waardoor meer kinderen naar school kunnen.

Q? Hoe weet ik wat de status is van het project?

A.

Op de website zullen we op de pagina volg ons blog regelmatig berichten plaatsen over de voortgang van het project. Ook laten wij u bij de pagina donaties zien wat de actuele stand van het binnengekomen bedrag aan donaties is. Duidelijk en transparant. U kunt ons ook volgen op facebook of twitter

Q? Hoe kan ik een sponsorvermelding krijgen?

A.

Bij een donatie vanaf 150 euro in geld of in waarde bieden wij u hetvolgende aan:
- naamsvermelding inclusief link naar uw website op de homepage onderdeel bedankt sponsoren en donateurs
- naams- en/of logovermelding op onze pagina volg ons blog danwel sociale media als facebook en twitter.

Q? Hoe kan ik met belastingvoordeel schenken?

A.

Wilt u, zonder dat het u extra geld kost, meer kinderen kans op een toekomst geven? Belastingvrij schenken kan met een notariële akte! Als u via een notariële akte aan Stichting Klaslokaal in Senegal schenkt, betaalt de Belastingdienst mee aan uw gift. Hierdoor kunt u met hetzelfde bedrag meer doen voor de kinderen in Yene.

Schenken via een notariële akte is niets anders dan een afspraak tussen u en Stichting Klaslokaal in Senegal. Deze afspraak wordt vastgelegd bij de notaris. Met als voordeel dat uw donatie hierdoor volledig aftrekbaar wordt van uw inkomen. Hoeveel belastingvoordeel u geniet is afhankelijk van de belastingschijf waarin u valt. Meer informatie over de aftrekbaarheid van uw gift vindt u op de site van de belastingdienst.

Stichting Klaslokaal in Senegal is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Donateurs mogen hun giften in dat geval aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. De stichting komt hiermee ook in aanmerking voor vrijstelling van schenkbelasting en erfbelasting.

Q? Kan ik ook een kleinere of structurele bijdrage doen?

A.

Alle bedragen zijn welkom. Of u nu een groter bedrag of een kleiner bedrag wilt inleggen. Spreiden in de tijd kan natuurlijk ook. Kies dan binnen internetbankieren voor de functie 'agenderen'. Hiermee kunt u zelf uw betalingsopdrachten inplannen, en kiest u zelf welk bedrag u met welke frequentie wil overmaken.

Q? Hoe kan ik mijn betalingsgegevens wijzigen?

A.

Dit kan via het contactformulier.