Help nu mee!Doneer!

Stand donaties

esther teller 10054

De teller voor Stichting Klaslokaal in Senegal staat op 3 oktober 2016 op bovenstaand bedrag. We willen u hartelijk danken voor uw bijdrage! We zijn volop bezig met de bouw van een eerste klaslokaal. Volg onze vorderingen op ons blog

Deze stand wordt regelmatig geupdated. Duidelijk en transparant. Wij zijn gestart met tellen op 15 maart 2013.

 

goede initiatieven

 • De volgende sponsoractiviteiten staan in onze kalender. Wilt u helpen bij een van de initiatieven of heeft u zelf een idee voor een sponsoractiviteit? Alle hulp en ideeën zijn welkom! Laat het ons dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Wij hebben voor onze benefietborrel zoveel mooie diensten en producten aangeboden gekregen dat wij helaas niet alles live hebben kunnen veilen. Daarom loopt momenteel een online veiling voor dit gevarieerde aanbod. Houd onze speciale veilingpagina of onze facebookpagina in de gaten. 

  • tip - DONATIE ALS CADEAU IDEE 

  Heeft u (nog) geen concrete cadeauwensen voor verjaardag, jubileum, bruiloft, Sinterklaas of Kerst? Misschien is een donatie eens een leuk ander cadeau idee. Dan maakt u meerdere mensen blij!

  • tip - KOPPEL SPORTIVITEIT AAN SPONSORING

  Doet u binnenkort een sportieve inspanning zoals een (halve) marathon (hard)lopen, fietsen, schaatsen? Het is extra motiverend als u zich laat sponsoren voor het goede doel! Uw achterban steunt u graag! 

   

Hoe kunt u doneren?

 • Iedere bijdrage telt. Groot of klein. Eenmalig of periodiek.
  Alle hulp is welkom!

  1. Voor éénmalig snel en gemakkelijk doneren gebruikt u de DONEER! button rechts bovenaan de pagina. U vult het bedrag naar uw keuze in en uw donatie wordt veilig verwerkt via iDeal.

  2. Wilt u liever structureel bijdragen met een vast bedrag per periode? Kies dan binnen internetbankieren voor de functie 'agenderen'. Hiermee kunt u zelf uw betalingsopdrachten inplannen, en kiest u welk bedrag u met welke frequentie wil overmaken. 

  3. U kunt zowel particulier als bedrijfsmatig doneren op rekeningnummer NL65INGB0007796001 ten name van Stichting Klaslokaal in Senegal in Amsterdam onder vermelding van uw e-mail adres. Voor bedrijven bestaan ook mogelijkheden voor sponsorvermelding.

  – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – 

  Stichting Klaslokaal in Senegal is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Donateurs mogen hun giften in dat geval aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. De stichting komt hiermee ook in aanmerking voor vrijstelling van schenkbelasting en erfbelasting.

  ANBI FC