Help nu mee!Doneer!

Op 17 april 2014 starten wij met de online veiling van een aantal producten en diensten die ons aangeboden zijn door bekenden die zich betrokken voelen bij de Stichting Klaslokaal in Senegal. Hieronder vindt u alvast meer informatie over de concrete items die geveild gaan worden.

HET AANBOD

SCHILDERIJTJES MASSAI | Aangeboden door Cor Koeleman. In 2012 is Cor naar Tanzania geweest en heeft daar prachtige schilderijen gemaakt. Er is zelfs een artikel verschenen over zijn reis. Hij biedt verschillende schilderingen aan. Formaat 30x30cm, acryl op doek. Beginprijs: €99,- per stuk of €150,- per 2 stuks.

2 jongens 3 vrouwen Airstrip Boom Dorp Empaki crater  
  2 JONGENS         3 VROUWEN         AIRSTRIP            BOOM                  DORP         EMPAKI KRATER        

 Ezel Flamingo 2 Hulp Kennis Kind Masai adumu 2  
      EZEL                 FLAMENCO 2           HULP                   KENNIS                 KIND         ASAI ADUMU 2     

 Nomade 2 Nomade 1 Oldonyo lengai School Zebra                                                                                                    NOMADE 1           NOMADE 2        OLDONYO LENGAI      SCHOOL            ZEBRA

MIELE STOFZUIGER | Aangeboden door Joy de Vries. Er is geen betere! Nooit gebruikt, zit nog in de originele doos.Type S2121 met elektronische zuigkrachtregeling, 1600 watt, HyClean-stofcassette, 9 meter actieradius, in de opvallende kleur mangorood. Waarde: €179,-. VERKOCHT

AQUA LASER GOLD '2-IN-1' STOOMREINIGER | Aangeboden door Paula Bollen. Zeer krachtige vloer- en handstoomreiniger. Reinigt en desinfecteert met stoom, zonder chemicalien. Direct klaar voor gebruik en zeer eenvoudig te bedienen. Inclusief 10 veelzijdige accessoires. 1500 watt, watertank 420 ml. Waarde: €70,-.

COACHINGSESSIE | Aangeboden door Olaf van de Rijdt. Uitgeblust? Geen contact meer met je gevoel? Altijd maar doorgaan? Leer in een coachgesprek door middel van een paar handige tips hoe je weer in contact met jezelf en je eigen lijf. Duur: 75 minuten. Waarde: €95,-

ORGANISATIE OPSTELLING | Aangeboden door Jacqueline Franssens (www.cultureatwork.nl). Een sessie waarin je inzicht krijgt in het relationele systeem binnen een organisatie. De systematiek van familieopstellingen wordt toegepast op een vraagstuk binnen een organisatie of afdeling. Waarde: €150,-. Beginprijs: €75,-.

PRESENTATIE COACHING DE ROOS WERKT | Aangeboden door Yardeen Roos (www.yardeenroos.nl). Hoe kom je sterk en overtuigend over zonder jezelf te verliezen? We bekijken jouw script en zoeken naar jouw authenticiteit en kracht. Waarde: €110,-.

BUSINESS PERFORMANCE GESPREK | Aangeboden door Otto Beerepoot (www.ottobeerepoot.nl). Een gesprek waarin de persoonlijke performance op het werk centraal staat. Waarde: €400,-. 

ZEILTOCHT/TEAMBUILDING DAG | Aangeboden door Mabel de Vries van DreamCatcher Sailing. Een teambuilding dag aan boord van een zeilschip van 12 meter. Heerlijk uitwaaien op het IJsselmeer. De ideale manier om een hecht team (werk of privé) te smeden. Voor max. 6 personen. Waarde: €1.450,-. Beginprijs: €200,-.                          

HOE WERKT HET? Op regelmatige basis zullen wij bovenstaand aanbod een voor een op onze facebookpagina plaatsen. Uw bieding kunt u vervolgens plaatsen op die betreffende facebook 'post'. Vermeld dan duidelijk welk bedrag u wil bieden.

Mocht een bepaald aanbod nog niet geplaatst zijn, dan kunt u uw interesse kenbaar maken door een bericht te plaatsen waarin u aangeeft op welk item u welk bedrag wil bieden. Wij zullen dat dan als eerstvolgend aanbod op facebook publiceren.

Als u geen facebook heeft en toch wil bieden, kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Uw geboden bedrag wordt dan door ons gepubliceerd bij het betreffende item op onze facebookpagina, zodat anderen hier vervolgens weer op kunnen reageren. Stichting Klaslokaal in Senegal houdt zich het recht voor om het eindbod definitief te maken, items toe te voegen of te verwijderen. De eindaanbieder wordt persoonlijk geinformeerd hoe het item vervolgens te verkrijgen. 

 

Op zondag 20 april 2014 vindt in Blijburg, het strand van IJburg, Amsterdam tussen 10.00 en 16.00 uur de befaamde 'kofferbakmarkt' plaats. We zullen hier staan met tweedehands kleding, zowel vrouwen-, mannen- als kinderkleding. De opbrengst van de kledingbeurs gaat naar Stichting Klaslokaal in Senegal. Uiteraard is de kleding schoon en intact. Toegang & parkeren is gratis. Muiderlaan 1001 (www.blijburg.nl)

Blijmarkt

 

Op zondag 30 maart 2014 vindt in Amsterdam een benefiet borrel. In een huiselijk sfeer staat een hapje en drankje klaar. Er wordt tweedehandskleding, boeken en speelgoed verkocht. Er is een loterij met leuke prijzen en een veiling met mooie producten en bijzondere diensten. Inclusief muzikale omlijsting. De opbrengst van deze benefietborrel komt ten goede aan Stichting Klaslokaal in Senegal.

Wilt u zelf producten of diensten beschikbaar stellen voor bovenstaande veiling of loterij? Laat het dan weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Op zondag 5 januari 2014 vindt in de IJhallen in Amsterdam-Noord tussen 9.00 en 16.00 uur een tweedehandskledingbeurs plaats. Hier zal zowel vrouwen-, mannen- als kinderkleding aanwezig zijn. Uiteraard is de kleding schoon en intact. Het zal met name kleding zijn die geschikt is voor lente en zomer. Toegang is €4,50, parkeren is gratis. De opbrengst van de kledingbeurs komt ten goede aan Stichting Klaslokaal in Senegal.

Meer info over de grootste vlooienmarkt van Europa vindt u op www.ijhallen.nl

IJhallen

 

Op zaterdag 5 oktober 2013 vindt de Kustmarathon plaats. Een aantal betrokken deelnemers gaat deze sportieve uitdaging koppelen aan dit goede doel. 4 Vrienden gaan per mountainbike een parcours afleggen van 53 km. 1 Dame gaat de volledige 42 km hardlopen langs het Zeeuwse strand!


De tocht loopt tussen Zoutelande en Burgh Haamstede, via schitterende bossen, duinen en stranden die de Zeeuwse kust rijk is. Wind, water en zand zijn dé Zeeuwse elementen die op die dag getrotseerd moeten worden. Dat betekent trainen, trainen en nog eens trainen!

Mountainbikers Marcel Dissen, Hans Tebbens, Menno Nieuwenhuize en Ewout van Oort zijn de vrienden die zich voor het eerst in deze uitdaging hebben vastgebeten. Het parcours is ten opzichte van vorig jaar verlengd van 42 naar 53 km. In totaal doen 1250 mountainbikers mee.

Ilona de Groote deed al een aantal keren eerder mee, en legde telkens succesvol de marathon wandelend af. Dit jaar heeft zij de ambitie de 42 km hardlopend te doen.

Het is mogelijk om deze betrokken sportievelingen te sponsoren per afgelegde kilometer of voor de totale tocht. Per individu of als groep in het geval van de mountainbikers. Bent u geinteresseerd? Laat het ons weten via ons contactformulier of op   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Wilt u meer weten over de Zeeuwse Kustmarathon? Check dan de site www.marathonzeeland.nl.

Bekijk de videotour van het parcours met de bijbehorende mooie hotspots langs de route!

 

 

 

 

 

 

 

Op zaterdag 29 juni 2013 vindt er in Volta in Amsterdam een benefietconcert plaats met optredens van Rise&Shine (gospel/soul koor & pianist Feico de Leeuw), Las Campanas (swinging sisters & combo), The Jordainetts (dazzling singers & grooving band) en gelegenheidsformatie Djembe Surprise (impressive rhythms olv Michiel Buur).

Optredens: 19.30 - 23.00 uur. Afterparty: 23.00 - 01.00 uur. De organisatie ligt in handen van de ervaren zangcoach Jeannet de Jager, tevens voorzitter van de Stichting Klaslokaal in Senegal. Voor toegangskaartjes (€7,50) mail je naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Lees de laatste details op onze facebookpagina.

Kijk voor meer informatie over Rise&Shine op de website www.risenshine.nl
Kijk voor meer informatie over Volta op de website www.jcvolta.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zaterdag 29 juni 2013 vindt in Volta Amsterdam tussen 11.00 en 15.00 uur een tweedehandskledingbeurs plaats. Hier zal zowel vrouwen-, mannen- als kinderkleding aanwezig zijn. Uiteraard is de kleding schoon en intact. Het zal met name kleding zijn die geschikt is voor lente en zomer. Toegang is gratis. De opbrengst van de kledingbeurs komt ten goede aan Stichting Klaslokaal in Senegal.

 tweedehanskledingDEF blog size

Kies een van onderstaande buttons om dit bedrag direct via iDeal te doneren. Stichting Klaslokaal in Senegal betaalt per donatie € 0,45 transactiekosten aan betaalprovider Sisow.Liever een ander bedrag? Maak dan het door u gewenste bedrag over op rekeningnummer NL65INGB0007796001 ten name van Stichting Klaslokaal in Senegal in Amsterdam onder vermelding van uw e-mail adres.