Help nu mee!Doneer!

HET KLASLOKAAL IS EINDELIJK KLAAR!

10-10-2015

Nu ook geverfd aan de buitenkant! Nog een tweede laag erop en het klaslokaal is klaar voor gebruik. De vloer is getegeld, de banken staan op hun plek en het schoolbord hangt op. De kinderen kunnen samen met hun nieuwe leraar nu echt van start!

We zijn supertrots op de aflevering van het klaslokaal!! Ja, het heeft langer geduurd dan we van te voren gedacht hadden. Aan de andere kant hebben we het zorgvuldig en fase voor fase gedaan om zeker te weten dat er ter plaatse geen gekke dingen zouden gebeuren. We hebben fantastische hulp gehad van de Belgische stichting ORAF die in de zomer nog diverse controles ter plaatse heeft uitgevoerd. Een samenwerking die smaakt naar meer. Binnenkort gaan we kijken hoe we de handen ineen kunnen slaan voor volgende projecten op deze school in Yene.

Op deze plek wil de Stichting Klaslokaal in Senegal alle donateurs bedanken voor hun bijdrage en steun in de afgelopen tijd. We hebben met z'n allen - letterlijk en figuurlijk - een steentje bij kunnen dragen aan de ontwikkeling van kinderen in dit arme West-Afrikaanse land door het volgen van onderwijs mogelijk te maken!

 

 

 

 

Recente Onderwerpen